Gratis verzending Slijpwinkel
<
Gratis verzending vanaf 50,-
Voor 16:00 uur besteld, direct verzonden
30 dagen bedenktijd
Shopping Cart

Over Slijpwinkel

Samen met jou willen we bij Slijpwinkel het grootste assortiment aan slijpgereedschap aanbieden.

Wij zijn ervaren in de online verkoop.

Naast onze online winkel voor wetstenen hebben wij ook nog webwinkels waar wij professioneel gereedschap voor lockpickers verkopen.

Met lockpick tools is het de uitdaging om een slot te openen waarbij het slot ervaart alsof de sleutel er inzat. Dit heet slot manipulatie of met andere woorden, lockpicking. Bekijk voor meer informatie eens Lockpickwebwinkel.nl

Een uitstekende service

Dankzij onze online klanten zijn we bij Trustpilot als Uitstekend beoordeeld. Hiermee behoort onze klantenservice tot één van de hoogst beoordeelde winkels van Nederland. Verwacht dus een vlotte en vriendelijke reactie als je ons wat vraagt.

Wij vinden ons plezier in het gebruiken van wetstenen en helpen je graag verder om de juiste keuze te maken voor jouw behoeftes. Neem dus gerust eens contact op met onze klantenservice.

Slijpwinkel

Slijpwinkel is een van de weinige online webwinkels van slijp artikelen die zelf ook de sport beoefenen! In de praktijk betekent dit dat we je dus nog beter van dienst kunnen zijn door je persoonlijk advies te geven.

Slijpwinkel staat geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder het registratienummer: 63963108 met btw-nummer: NL002246418B21.

Slijpwinkel
Veldhorststraat 8
2161 ER Lisse.

Dit is geen bezoekersadres.
Neem contact op voor een afspraak.

Het is onze missie om jou via een zorgeloos online proces kwaliteit producten aan te bieden tegen eerlijke prijzen.

Als je op de hoogte gehouden wilt worden van actuele ontwikkelingen op het gebied van slijpen of als je meer wilt leren over messen slijpen dan raden we je aan om de website van de Slijp Universiteit goed in de gaten te houden.

Algemende voorwaardePrivacySitemap
2013-2022 SlijpsteenWinkel.nl