Gratis verzending Slijpwinkel
<
Gratis verzending vanaf 50,-
Voor 16:00 uur besteld, direct verzonden
30 dagen bedenktijd
Shopping Cart

retourneren

Je kunt jouw slijpsteen terugsturen naar ons adres op eigen kosten. Een retourzending aanmaken kost €6,95.

Het ruilen of terugsturen van jouw slijpsteen kan alleen als het product ongebruikt is, in originele staat en (voor zover het nog kan) in originele verpakking zit.

Wil je jouw bestelling nog annuleren? Dan kan je op de dag van bestelling voor 16:00 contact met ons opnemen. Als de bestelling nog niet verzonden is, dan zullen wij het voor je annuleren en het aankoopbedrag terugbetalen.

Als je bij Slijpwinkel besteld, dan krijg je dertig dagen de tijd om over je bestelling na te denken. Deze bedenktijd gaat in nadat je jouw bestelling hebt ontvangen. De volledige voorwaarden vind je hieronder.

Alle voordelen op een rijtje: 

 1. Eenvoudig retourneren binnen jouw account.
 2. 30 dagen bedenktijd na ontvangst van je tools.
 3. Ruilen? Geen probleem! We staan direct voor je klaar.
 4. Geld terug? Na ontvangst betalen we je dezelfde dag nog terug.
 5. Andere vraag? Stel het ons gerust en we antwoorden voordat je “slotenmaker gereedschap” hebt uitgesproken. 

Retourvoorwaarden

 1. Bij Lockpickwebwinkel.nl hanteren we een bedenktermijn van 30 dagen. Dat houdt in dat je na ontvangst van je lockpick tool dertig dagen de tijd  hebt om te beslissen of je het product wilt houden. 
 2. De verpakking van het product is nog in nieuwstaat (Indien mogelijk).
 3. Slot onderdelen dienen gesorteerd en volledig terug te komen.

Retourneren naar Slijpwinkel.nl is makkelijk en kan binnen 30 dagen. Een retour aanmaken begint met het inloggen in jouw account. In jouw account kan je de stappen volgen om het pakket naar ons terug te sturen.

Volg hier de uitleg, als je er niet uitkomt.

Let op:

 1. Stuur de pakbon mee die je hebt ontvangen om het voor ons makkelijker te maken jou te informeren.
 2. Meld je retour aan door contact met ons op te nemen om het proces te versnellen.
 3. Als je een defect product van ons ontvangt, retourneer het dan niet, maar mail ons op Klantenservice@slijpsteenwinkel.nl.
 4. Maak het retourneren eenvoudig door instructies mee te sturen. Wil je het ruilen of wil je jouw geld terug?

Producten mogen gratis retour gestuurd worden indien je een ander product van ons hebt ontvangen dan op de pakbon staat aangegeven. Ook bij defecten die wij hebben veroorzaakt mag je gratis gebruik maken van onze retour service. In alle andere gevallen komen de kosten bij het retour sturen voor eigen rekening.

Deze kosten bedragen 6,95 binnen Nederland voor standaard pakketten. Indien het pakket groter is dan standaard, zullen wij dit persoonlijk aan je vermelden.

Wij proberen deze kosten zo transparant mogelijk aan je door te geven. Het is voor ons belangrijk dat je begrijpt welke kosten er gemaakt worden bij het on-line bestellen. 
Als je een bestelling bij ons plaatst dat boven de 50 euro uitkomt, dan ontvang jij een gratis verzending.
Nadat jij jouw bestelling hebt ontvangen krijg je van ons 30 dagen de tijd om jouw bestelling te beoordelen. Besluit je binnen deze 30 dagen om een deel van jouw bestelling retour te sturen, dan kan het zijn dat je bestelbedrag onder de 50 euro uitkomt. In dat geval kunnen wij zowel de verzendkosten voor het heen sturen, als voor het terugsturen, aan jou doorrekenen.

Voor je eigen gemak hoef je hier geen rekening mee te houden. Via deze pagina kan je een retour label aanmaken. Deze kan je gewoon op jouw bestelling plakken en meegeven aan DHL. Het wordt vervolgens automatisch verstuurd naar het juiste adres. Als wij iets binnenkrijgen stellen we je direct op de hoogte. 

Als je het retour label niet kan uitprinten, dan zal je het met je beste handschrift op de brief of het pakket moeten schrijven. Neem het retouradres & retournummer over en schrijf het goed leesbaar op de enveloppe.

Tip:
Heb je een slecht leesbaar handschrift? Neem dan je barcode over en laat deze zien (of lees het voor) aan de DHL medewerker. Zij kunnen dan in het systeem een label voor je aanmaken en op het pakket plakken.

Helaas niet, maar niet getreurd. Wij stellen je direct op de hoogte als het pakket door ons is ontvangen. Vaak handelen we dezelfde dag nog om met elkaar een passende oplossing te vinden met het artikel. 

Dit kan soms wel vijf werkdagen in beslag nemen. Maak je vooral geen zorgen, want wij houden je via de e-mail op de hoogte van de zending. Zodra wij iets ontvangen hebben, stellen we je direct op de hoogte.

De terugbetaling vindt in negen van de tien gevallen dezelfde dag al plaats. In het weekend kan dit wat langer duren, maar op maandag (mits een feestdag) zullen wij het bedrag terugbetalen.

 • Je kunt jouw slijpsteen of slijpattribuut binnen 30 dagen na ontvangst naar ons retour sturen. De 30 dagen bedenktijd gaat dus pas is als je de slijpsteen ontvangen hebt.
 • Wil je jouw slijpsteen of slijpattribuut omruilen voor iets dat goedkoper is? Dan krijg je het bedrag wat daartussen zit gewoon terugbetaald op jouw betaalrekening.
 • Als je de slijpsteen of slijpattribuut retour wilt sturen, dan kan dit alleen als het product ongebruikt is, in originele verpakking zit (voor zover dat nog mogelijk is) en als het compleet is. Pak de slijpsteen daarom niet verder uit of gebruik het niet als dit niet nodig is.
 • We betalen het aankoopbedrag vaak al de dag dat wij het ontvangen hebben terug op jouw betaalrekening. We kunnen je in ieder geval garanderen dat je het bedrag binnen 14 dagen terug op jouw rekening mag verwachten.
 • Als je een volledige bestelling naar ons retour stuurt, dan betalen we je alle kosten inclusief verzendkosten terug. Het gaat hierbij om de verzendkosten die door ons gemaakt zijn om de slijpsteen bij jouw af te leveren. De verzendkosten die gemaakt zijn om de slijpsteen met (of zonder) slijpattributen naar ons retour te sturen zijn voor eigen rekening.

Hulp nodig?

Kom je er niet uit of wil je iets vragen? Laat het ons dan gerust weten! 

Algemende voorwaardePrivacySitemap
2013-2022 SlijpsteenWinkel.nl