Gratis verzending Slijpwinkel
<
Gratis verzending vanaf 50,-
Voor 16:00 uur besteld, direct verzonden
30 dagen bedenktijd
Shopping Cart

Shapton Slijpstenen

Shapton wetstenen zijn uitermate geschikt om je gereedschap scherp mee te houden of om een erg botte rand weer scherp te krijgen. Alle wetstenen van Shapton dragen vier belangrijke kenmerken met zich mee, namelijk:

  • Snel slijpen: De wetstenen zijn geweldig om mee te slijpen doordat ze gemaakt zijn hoogwaardig schuurkorrels — vorm moeiteloos en snel een scherpe rand
  • Geen voorbereidingen: Shapton maakt wetstenen die niet in het water hoeven te weken voordat je ze wilt gebruiken — spetter de wetstenen met een beetje water nat en je kan binnen enkel e secondes al beginnen met slijpen!
  • Extra duurzaam: Door een unieke bindingstechnologie in de wetstenen van Shapton werken de wetstenen optimaal, waardoor de wetstenen van Shapton je langdurig van dienst zullen zijn.
  • Brede keuze: Shapton heeft een brede keuze aan wetstenen waardoor je altijd een geschikte wetsteen voor jouw rand kan vinden — slijp ieder gereedschap met een perfect eindresultaat.

Glass Stone Seven

De glazen wetstenen van Shapton zullen hoogstwaarschijnlijk de bekendste wetstenen zijn van dit merk. Door gebruik te maken van het zogeheten floatglas zijn de wetstenen van Shapton erg vlak en uitermate geschikt voor het slijpen van al jouw materialen. Daarnaast komen de wetstenen uit de Glass Stone Seven collectie met een fijne glazen wetsteen houder die nodig is om extra stabiliteit aan je slijpsteen te bieden. De Diamond Glass Lapping Plate (DGLP) van Shapton verzekerd de gebruiker dat deze het oppervlak van iedere wetsteen volledig vlak kan houden.

Doordat de glazen wetstenen van Shapton zo extreem vlak zijn zal je een geweldige stabiliteit ervaren tijdens het slijpen. Het glazen oppervlak van de houder en dat van de wetstenen passen ook perfect in elkaar, waardoor de stenen onmogelijk van elkaar kunnen afglijden. Bovendien zitten er kleine antislip laagjes op de hoeken van de houder, waardoor de gebruiker nog meer stabiliteit zal ervaren.

Behoudt vlakke wetstenen

Na het slijpen op een wetsteen ontstaat er altijd een kleine kuil in de wetsteen. De Diamond Glass Lapping Plate van Shapton is ervoor gemaakt om je wetsteen te kunnen vlakken. Een vlakke wetsteen is essentieel voor iedereen die een scherpe rand wilt zetten. Een wetsteen vlakken is daarom erg belangrijk voordat je een rand scherper wilt maken, omdat dit garantie biedt op een optimaal resultaat van je wetsteen.

Schoon slijpen

De glazen wetstenen van Shapton zijn gemaakt van glas en rubber, waardoor het heel eenvoudig is om de wetstenen schoon van vuil te houden. Tijdens het slijpen zullen ook je handen schoon blijven, ieder vuiltje valt namelijk eenvoudig weg te spoelen met water. Het glas zorgt voor een schone werk omgeving, zonder zorgen om vuil.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Algemende voorwaardePrivacySitemap
2013-2022 SlijpsteenWinkel.nl